Διαχειριστείτε τα προϊόντα σας έξυπνα!


Το barcode είναι ένα σύμβολο το οποίο φέρει πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο στο οποίο επισυνάπτεται. Η εκτύπωση barcode χρησιμοποιεί διαφορετικούς συνδυασμούς των γραμμών και κενών για την κωδικοποίηση δεδομένων που αναγράφεται σε μια ετικέτα ή μια κάρτα.
Οι γραμμωτοί κώδικες μπορούν να διαβαστούν από ειδικούς οπτικούς σαρωτές ή αναγνώστες barcode, εκτυπωτές επιφάνειας εργασίας, και έξυπνα τηλέφωνα.

barcode

Με την χρήση του barcode πετυχαίνουμε τη βελτίωση της διαχείρισης των δεδομένων και την προσβασιμότητα, την ενίσχυση των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, καθώς και την αύξηση της παραγωγικότητας.
Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία είναι οικονομική, αποδοτική και εύκολα να υλοποιήσιμη. Επιπλέον, επιτρέπει στις εταιρείες κάθε μεγέθους όλων των κλάδων να αξιοποιήσουν τα barcode για απεριόριστες εφαρμογές.

Μπορούμε να τυπώσουμε τους εξής τύπους barcode:

  • EAN-13
  • Code 128

Θέλετε να είστε μπροστά στην τεχνολογία;

qr-code

Ο κώδικας QR είναι ένας γραμμωτός κώδικας (barcode) δύο διαστάσεων. Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί, π.χ., ένας σύνδεσμος προς μια ιστοσελίδα. Ο χρήστης φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και μεταφέρεται αυτόματα στην ιστοσελίδα. Το QR μπορεί να τυπωθεί σε οποιοδήποτε έντυπο η κάρτα, ακόμα και σε mousepad.


TUV    Facebook Entyposis

Η Εντύπωσις - Λερίδης γραφικές τέχνες δραστηριοποιείται και εξάγει προϊόντα στην αγορά της Ρουμανίας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Προϊόντα που δεν είναι ανεπτυγμένα στην αγορά αυτή όπως το ολόγραμμα, το ξυστό, τα direct mail, τα loyalty cards, τα barcode – Qrcode και τα μεταβλητά δεδομένα έχουν εξειδικεύσει την Εντύπωσις με θετικά αποτελέσματα.

Εδώ η έντυπη επικοινωνία παίρνει μορφή

       Σκοπός μας είναι να βλέπουν οι πελάτες μας μέσα από τις δικές τους δημιουργίες, αυτό που επιθυμούν για την επιχείρησή τους. Ο πρωταρχικός στόχος του πελάτη είναι και δικός μας. Η απόλυτη ικανοποίησή του είναι και αυτοσκοπός μας.

Τα δεδομένα του πελάτη μελετούνται προσεκτικά και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να βρει στην αγορά.

Η δημιουργία και η υλοποίηση μιας ιδέας, δεν αποτελεί μια επιπλέον εργασία. Αποτελεί πρόκληση, την οποία είμαστε πάντα πρόθυμοι να δεχτούμε.

Καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ενώ φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες του πελάτη, με έξυπνες και δημιουργικές προτάσεις.

Μια δουλειά μαζί μας θα... ΕΝ-ΤΥΠΩΘΕΙ στην μνήμη σας!

Χρήστος Λερίδης General Manager
ENTYPOSIS Graphic Art

Εκτύπωση λογοτύπων σε αυτοκόλλητα χαρτάκια